Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
ActiTube Slim filtri (50 kosov), 7 mm

ActiTube Slim filtri (50 kosov), 7 mm

Aktivno oglje v filtrih actiTube absorbira velike količine škodljivih snovi. Hkrati tudi hladi dim ter izboljšuje okus. Filtri omogočajo prijetno, blago aromo, ne da bi zmanjšali učinek aromatičnih zelišč. Tovrstni filtri so največja uspešnica med novostmi v ponudbi pripomočkov za uporabo zelišč. Pr..
6.49€

Aktivno oglje v filtrih actiTube absorbira velike količine škodljivih snovi. Hkrati tudi hladi dim ter izboljšuje okus. Filtri omogočajo prijetno, blago aromo, ne da bi zmanjšali učinek aromatičnih zelišč. Tovrstni filtri so največja uspešnica med novostmi v ponudbi pripomočkov za uporabo zelišč. Preizkusite jih tudi sami in ugotovili boste zakaj je temu tako. 

Filtri actiTube so v celoti napolnjeni. Pri tem se ne uporablja premogovega granulata, temveč le najkakovostnejše aktivno oglje v obliki pelet, ki ima največji filtracijski potencial. “actiTube” aktivno oglje je brez prahu, prečiščeno in primerno za vegane.

Vsi filtri actiTube so izdelani v Nemčiji.

Lastnosti:

Dolžina: 27 mm

Premer: 7 mm

Količina: 50 kosov
Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov