Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
actiTube FULL FLAVOR Extra Slim, 6 mm
actiTube FULL FLAVOR Extra Slim, 6 mm
actiTube FULL FLAVOR Extra Slim, 6 mm
actiTube FULL FLAVOR Extra Slim, 6 mm

actiTube FULL FLAVOR Extra Slim, 6 mm

ActiTube filtri Extra Slim “FULL FLAVOR”, 6 mmOriginalni acTitube filtri se lahko zdijo preveč napolnjeni z aktivnim ogljem, kar lahko vpliva na sam “okus” pri njihovi uporabi. “Full Flavor” izdaja znamenitih filtrov je odgovor na to težavo. Naziv filtrov ne pomeni, da imajo dodan kakršenkoli okus a..
6.49€

ActiTube filtri Extra Slim “FULL FLAVOR”, 6 mm

Originalni acTitube filtri se lahko zdijo preveč napolnjeni z aktivnim ogljem, kar lahko vpliva na sam “okus” pri njihovi uporabi. “Full Flavor” izdaja znamenitih filtrov je odgovor na to težavo. Naziv filtrov ne pomeni, da imajo dodan kakršenkoli okus ali aromo, ampak da z manjšo napolnjenostjo dopuščajo aromatičnim zeliščem, da pridejo do polnega izraza. 

Kot vsi drugi actiTube filtri, tudi “Full flavor” zelo učinkovito filtrirajo in zmanjšujejo vnos škodljivih snovi. 

Če zaradi blagega okusa pri uporabi filtrov z aktivnim ogljem (večjega premera) močneje vdihujete, to lahko vodi do pregretja zvitka.  'FULL FLAVOR' filtri so polovično napolnjeni, zaradi česar prinašajo intenzivnejši okus, že manjši vdihi pa zadostujejo za uživanje v polnem okusu. Filtri imajo na obeh straneh kapico iz keramike. 

Lastnosti: 

Dolžina: 27 mm

Premer: 6 mm

Količina: 50 kosov


Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov