Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Pladenj za zvijanje "Retro", manjši

Pladenj za zvijanje "Retro", manjši

Manjši pladenj za zvijanje z retro izgledom proizvajalca Plant of Life je izdelan iz polakirane kovine, ki nudi dobro zaščito pred praskami in obrabo. Velikost izdelka je 18 cm x 14 cm.Gre za priročen pripomoček, ki ga lahko s seboj vzamete na pot. Pogosto se zgodi, da takrat najbolj potrebujemo ust..
4.90€

Manjši pladenj za zvijanje z retro izgledom proizvajalca Plant of Life je izdelan iz polakirane kovine, ki nudi dobro zaščito pred praskami in obrabo. Velikost izdelka je 18 cm x 14 cm.
Gre za priročen pripomoček, ki ga lahko s seboj vzamete na pot. Pogosto se zgodi, da takrat najbolj potrebujemo ustrezno površino za udobno pripravo zelišč.
Izognite se nerodnemu in napornemu zvijanju in preprečite, da bi skrbno pripravljen rastlinski material končal na tleh!
Pladenj je raven, z povzdignjenimi robovi, kar pripomore k ohranjanju čistoče in izogibanju potratnosti pri uživanju zelišč.
Plant of Life pladnje krasi njihov logotip, ki se lepo poda k različnim motivom. 
Primeren je tudi za sušenje manjše količine zelišč in za mnoge druge načine uporabe. Pladenj oz. podstavek je nujen del zbirke pripomočkov vsakega izkušenega pristaša kulture konoplje in zelišč.Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov