Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Bio Grinder iz konoplje Swiss Fresh, 2-delni
Ni na zalogi

Bio Grinder iz konoplje Swiss Fresh, 2-delni

Swiss Grinder Fresh predstavlja inovativen pristop k mletju zelišč; čeprav ima lepo oblikovane in učinkovite zobe za mletje, je v celoti izdelan iz okolju prijaznega materiala iz konoplje. Material je zelo trpežen in ga je mogoče enostavno reciklirati. S tem pripomočkom boste lahko takorekoč mleli ..
6.90€

Swiss Grinder Fresh predstavlja inovativen pristop k mletju zelišč; čeprav ima lepo oblikovane in učinkovite zobe za mletje, je v celoti izdelan iz okolju prijaznega materiala iz konoplje. Material je zelo trpežen in ga je mogoče enostavno reciklirati. S tem pripomočkom boste lahko takorekoč mleli konopljo s konopljo! 

Popolna konsistenca mletih zelišč za uparjanje

Swiss Grinder Fresh se ponaša z edinstvenim vzorcem zob, ki zagotavlja učinkovito drobljenje vaših suhih zelišč, ne da bi jih zdrobili – zelišča so zmleta do fine, a precej puhaste konsistence, ki je primerna tudi za uporabo z vaporizerji. 


Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov