Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Grinder Higher Standards x Aerospaced, 4-delni, 63 mm, green
Ni na zalogi

Grinder Higher Standards x Aerospaced, 4-delni, 63 mm, green

Aerospaced by Higher Standards je linija preciznih mlinčkov za zelišča iz lahke aluminijeve zlitine 6061, materiala, ki se uporablja tudi v nekaterih komponentah letal. Znamka Higher Standards poznavalce razvaja z luksuznimi pripomočki za prvovrstno izkušnjo uživanja suhih zelišč. Grinderji A..
33.90€

Aerospaced by Higher Standards je linija preciznih mlinčkov za zelišča iz lahke aluminijeve zlitine 6061, materiala, ki se uporablja tudi v nekaterih komponentah letal. Znamka Higher Standards poznavalce razvaja z luksuznimi pripomočki za prvovrstno izkušnjo uživanja suhih zelišč. Grinderji Aerospaced by Higher Standards so brušeni iz enega trdnega bloka letalskega aluminija. Zaradi tega so izjemno čvrsti, a hkrati lahki. Aluminij je eloksiran, da se prevleka ne lušči ali poškoduje.

Magnetni sistem preprečuje nenamerno razsipanje dragocenih zelišč v primerih, ko vam mlinček pade na tla, kar se med daljšimi rituali hitro pripeti. Ostri zobje v obliki diamanta zlahka sekljajo zelišča do enakomerne konsistence. Natančno uravnotežena “glava” zagotavlja tekoče in brezhibne gibe skoraj brez trenja, zaradi česar je drobljenje vršičkov v fino konsistenco lažje kot kdajkoli prej.

Štiridelni mlinčki imajo vgrajen lovilec cvetnega prahu za lovljenje najmanjših delcev iz zmletih zelišč. Priloženo strgalo vam bo pomagalo, da jih strgate iz spodnje komore, tako da lahko kar najbolje izkoristite svoj material.

Izboljšajte svoj ritual mletja z Aerospaced by Higher Standards grinderjem, vrhunskim izdelkom po ugodni ceni!

Mlinček prejmete v lični škatlici, zato je primeren tudi kot darilo. 

LASTNOSTI:

  • 4-delni, večji grinder,
  • lovilec cvetnega prahu,
  • letalski aluminij,
  • anodiziran zaključek,
  • ostri zobje v obliki diamanta,
  • magnetni pokrov,
  • natančno uravnotežena glava.
Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov