Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Filtrirne vrečke za smolo 120µm L, 10x

Filtrirne vrečke za smolo 120µm L, 10x

S filtrirnimi vrečkami 'Rosin Bag' proizvajalca Black Leaf je zagotovljena proizvodnja najboljše smole in drugih izvlečkov. Najlonske vrečke za ekstrakcijo s tako imenovanim 'Rosin Tech' omogočajo pridobivanje najčistejših visokokakovostnih koncentratov, saj najlonska vrečka zanesljivo filtrira vse ..
6.49€

S filtrirnimi vrečkami 'Rosin Bag' proizvajalca Black Leaf je zagotovljena proizvodnja najboljše smole in drugih izvlečkov. Najlonske vrečke za ekstrakcijo s tako imenovanim 'Rosin Tech' omogočajo pridobivanje najčistejših visokokakovostnih koncentratov, saj najlonska vrečka zanesljivo filtrira vse rastlinske ostanke v procesu ekstrakcije. 

Pri ekstrakciji se rastlinski material (npr. vršičke) spravi v filtrirno vrečko in nato zavije v pergamentni papir. S stiskalnico za smolo ali kolofonijo se s segrevanjem in z močnim pritiskom ekstrahira koncentrat (smolo, olje, …). 

V paketu prejmete 10 vrečk.

Lastnosti: 

Material: Najlon

Velikost: 150x70 mm

Širina mreže: 120 µm


Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov