Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Gizeh Black Slim - filtri z aktivnim ogljem

Gizeh Black Slim - filtri z aktivnim ogljem

Gizeh Black Activated Charcoal Filters Slim - Filtri za zvijanje z aktivnim ogljem Filtri za zvijanje z aktivnim ogljem GIZEH BLACK® imajo premer 6 mm in so posebej zasnovani za uživanje King Size velikosti zvitkov. Uspešno filtrirajo neželene snovi, ki jih najdemo v tobaku. S filtri za zvijanje Giz..
  • Stanje: Na zalogi
  • Brand: Gizeh
6.99€

Gizeh Black Activated Charcoal Filters Slim - Filtri za zvijanje z aktivnim ogljem
Filtri za zvijanje z aktivnim ogljem GIZEH BLACK® imajo premer 6 mm in so posebej zasnovani za uživanje King Size velikosti zvitkov. Uspešno filtrirajo neželene snovi, ki jih najdemo v tobaku. S filtri za zvijanje Gizeh je okus veliko bolj fin, učinek pa ostaja enak! V paketu je 34 aktivnih filtrov premium kakovosti.
V duhu trajnostnega razvoja GIZEH uporablja obnovljive surovine v filtrih, prečiščeno aktivno oglje se proizvaja na osnovi kokosovih lupin. Oba konca filtra sta opremljena s keramičnimi pokrovi, ki s svojimi sedmimi luknjami zagotavljajo optimalen upor pri vdihavanju. Filtri so tudi veliko bolj prijetni na dotik, saj ob uporabi občutite njihovo obstojnost in kakovost. Seveda lahko vsak filter uporabite tudi večkrat!
GIZEH BLACK® Active Filter - filtrira veliko, vendar ne tudi zabave!
Lastnosti:
Material: Aktivno oglje iz kokosove lupine
Dolžina: 27 mm
Premer: 6 mm
Količina: 34 aktivnih filtrov

Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov