Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Ekstraktor smole Qnubu Kompact 2.0, 600 kg
Ekstraktor smole Qnubu Kompact 2.0, 600 kg
Ekstraktor smole Qnubu Kompact 2.0, 600 kg
Ekstraktor smole Qnubu Kompact 2.0, 600 kg
Akcija
Ekstraktor smole Qnubu Kompact 2.0, 600 kg
Ekstraktor smole Qnubu Kompact 2.0, 600 kg
Ekstraktor smole Qnubu Kompact 2.0, 600 kg
Ekstraktor smole Qnubu Kompact 2.0, 600 kg

Ekstraktor smole Qnubu Kompact 2.0, 600 kg

Ročna stiskalnica za ekstrakcijo (konopljine) smole z aluminijastimi ploščami je idealna za to, da dvignete kakovost vaših domačih ekstrakcij na profesionalni nivo, hkrati pa povečate izkoristek pri pridobivanju naravnih izvlečkov. Kompact Rosin Press 2.0. je toplotna stiskalnica podjetja Qnubu, ki ..
  • Stanje: Na zalogi
  • Brand: Qnubu
239.90€
279.90€

Ročna stiskalnica za ekstrakcijo (konopljine) smole z aluminijastimi ploščami je idealna za to, da dvignete kakovost vaših domačih ekstrakcij na profesionalni nivo, hkrati pa povečate izkoristek pri pridobivanju naravnih izvlečkov. 

Kompact Rosin Press 2.0. je toplotna stiskalnica podjetja Qnubu, ki svojo nalogo opravi z dvojnimi grelnimi ploščami dimenzij 12 cm x 6 cm in močjo stiskanja do 600 kg. Tovrstni ekstraktorji so v tujini znani kot Rosin Press, rosin ali kolofonija pa je ime konopljinega izvlečka ali smole, ki se pridobiva le z močnim pritiskom in toploto.

Stiskalnica ima digitalno nadzornp ploščo, s pomočjo katere prilagodite silo stiskanja, temperaturo in čas delovanja. Z optimalnim razmerjem med nastavljenimi parametri lahko ustvarite popolne domače izvlečke (eterična olja ali smole).

Nastavljive temperature in tlak poskrbijo za to, da je ekstraktor dovolj vsestranski za uporabo z občutljivimi rastlinskimi snovmi, kot so cvetni listi vrtnic ali sivke. Prav tako je kos odpornejšim rastlinam, kot so iglavci, s katerih brez težav ekstrahira pristno kolofonijo. Ko naprava opravi svoje delo, ostane čisti viskozen in lepljiv ekstrakt, poln okusa in naravnih, koristnih učinkovin.

S toplotno stiskalnico Qnubu je izdelava okusne smole ali eteričnih olj popolnoma enostavna in varna! “Press Kompact 2.0.” ekstrahira povsem čiste koncentrate, polne aktivnih učinkovin, in to brez uporabe topil, kot sta alkohol ali butan. Zaradi čistosti izvlečka, enostavnosti uporabe ter veliko varnejše proizvodnje, je pridobivanje koncentratov s posebnimi “Rosin” stiskalnicami vse bolj priljubljeno. 

S stiskalnico Qnubu je uspešna ekstrakcija konopljine smole sila preprosta in bo brez težav uspela tudi začetnikom. Odlična lastnost te stiskalnice so priseske na dnu, ki zagotavljajo nujno stabilnost. 

Uporaba: 

Rastlinski material (npr. konopljine vršičke) položite med posebni pergamentni oz. ekstrakcijski papir. Za boljše rezultate lahko uporabite filtrirne vrečke za smolo (rosin bags). Omenjeni izdelki se nahajajo v naši ponudbi. 

  • Vklopite stiskalnico za ekstrakcijo. Nastavite tlak, temperaturo in časovnik. Izbrane nastavitve so prikazane na zaslonu.
  • Postavite papir z rastlinskim materialom med aluminijaste plošče “Dual Heat” in pritisnite ročico navzdol, dokler ne začutite, da klikne.
  • Pritisnite start, da zaženete časovnik.
  • Ko je stiskalnica smole pripravljena, boste slišali pisk. Dvignite ročico in si oglejte nastalo kolofonijo oz. ekstrakt, ki se nahaja med papirjem. 

Pravilna izbira temperature in trajanja postopka stiskanja sta močno odvisna od vrste, kakovosti in stanja surovine, zato pogosto zahteva testiranje z manjšimi količinami. Qnubu kot vodilo priporoča nastavitev temperature na 90°C ter trajanje stiskanja 60 sekund. Priporočeno je tudi tudi, da smolo po ekstrakciji postavite neposredno v zamrzovalnik. To preprečuje razgradnjo terpenov in izgubo okusa.

Stiskalnica s tlakom 600 kg zanesljivo, brez dodatne sile in popolnoma brez nevarnosti stisne dragoceno smolo ali eterično olje iz rastlinskega materiala. Ekstraktor nudi povsem naravno botanično ekstrakcijo brez potrebe po strupenih topilih ali kakršnemkoli čiščenju.

Specifikacije: 

Tlak: 600 kg

Dimenzije: 400x195x130 mm

Velikost: Plošča 120x60 mm

Teža: 5,4 kg

Moč: 230V

Temperatura: 0° C-200° C, časovno območje 0-999 s.

Dodatki: 2x varovalka 

CE certifikat 

Fino segrevanje, zahvaljujoč mikroprocesorju 

Prednosti in prednosti ekstraktorja Qnubu:

Učinkovitost: odlično razmerje med porabljenim materialom in pridobljenim izvlečkom.

Kakovost izvlečka: povsem čist izvleček brez topil, ki sestoji iz vseh spojin ekstrahirane rastline.

Nastavljivi parametri: pritisk / toplota / čas.

Hitrost: vaša ekstrakcija je pripravljena v nekaj minutah, brez dodatnega dela.

Sistem "Plug and Play": Po vklopu je ekstraktor takoj pripravljen za uporabo.

O znamki Qnubu

Qnubu je špansko podjetje, specializirano za orodja za ekstrakcijo in uživanje koncentratov, ki je zelo prepoznavno tudi med navdušenci nad konopljo. Če želite sami narediti koncentrate, kot je konopljina smola (ali kolofonija), je Qnubu znamka nalašč za vas. Od hidravlične stiskalnice za smolo do najboljših orodij za dabanje Znotraj ogromne zbirke izdelkov Qnubu lahko najdete vse, kar bo vašo izkušnjo ekstrakcije in uporabe zelišč ter rastlin dvignilo na višjo raven.


Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov