Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Precizna digitalna tehtnica "Black Leaf" - 200 x 0.01 g

Precizna digitalna tehtnica "Black Leaf" - 200 x 0.01 g

Profesionalna in precizna digitalna tehtnica 'BLscale' se prilega večini žepov jakne in hlač. Kljub manjši velikosti omogoča tehtanje količin do 200 g, njena natančnost pa je 0,01 g. Odlikuje jo hkratna prenosljivost, preciznost ter zmožnost tehtanja večjih količin naenkrat. Nastavljive merske enote..
28.90€

Profesionalna in precizna digitalna tehtnica 'BLscale' se prilega večini žepov jakne in hlač. Kljub manjši velikosti omogoča tehtanje količin do 200 g, njena natančnost pa je 0,01 g. Odlikuje jo hkratna prenosljivost, preciznost ter zmožnost tehtanja večjih količin naenkrat. Nastavljive merske enote so g, oz, gn, ct, dwt, ozt, tl. S funkcijo tare, osvetljenim zaslonom in samodejnim varnostnim izklopom, pri tem pripomočku ne boste pogrešali ničesar. Priloženi sta dve AAA bateriji. Pripomoček ni primeren zgolj za ljubitelje zelišč, ampak lahko s to tehtnico tehtate tudi zlatnino, sestavine za kuho ter drugo blago. 

Lastnosti:

Merilno območje: 0,01-200 g

Dimenzije: 120x80x20 mm

Velikost platforme: 76 x 64 mm

Napajanje: 2x AAA baterije (vklj.)

Funkcije: Opozorilo o preobremenitvi, samodejni izklop, tara, kalibracija, funkcija štetja


Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov