Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Stekleni bong "Rick", 25 cm

Stekleni bong "Rick", 25 cm

Ročno izdelan stekleni bong  predstavlja posebno zbirateljsko izdajo za vse oboževalce serije Rick and Morty. Prefinjeno izdelan kos je narejen iz debelega stekla in meri 25 centimetrov v višino, 10 centimetrov v širino in 10 centimetrov v dolžino. 10-centimetrska dolžina omogoča enostavno držanje m..
  • Stanje: Na zalogi
47.90€

Ročno izdelan stekleni bong  predstavlja posebno zbirateljsko izdajo za vse oboževalce serije Rick and Morty. 

Prefinjeno izdelan kos je narejen iz debelega stekla in meri 25 centimetrov v višino, 10 centimetrov v širino in 10 centimetrov v dolžino. 10-centimetrska dolžina omogoča enostavno držanje med uporabo, grafika "Rick and Morty" pa doda edinstven pridih praznovanju priljubljene serije.

Bong sestoji iz cilindra in “stebla”, ki vodi do perkolatorja, difuzorskega lovilca pepela in ozemljitvenega spoja. Odlična kakovost debelega stekla bo preprečila poškodbe tudi pri redni uporabni. 

Risankasti motiv iz priljubljene serije doda noto sproščenosti in zasanjanosti, ko vas sveži dim popelje v drug, humorja poln svet. Uporaba zbirateljskega kosa vas lahko navdihne ob ustvarjanju, pripomore k osebni rasti ali pa preprosto izboljša kakovost vaših hedonističnih ritualov. 


Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov