Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Stekleni Bong Black Leaf Diffuser Bong Ice, 35 cm
Akcija

Stekleni Bong Black Leaf Diffuser Bong Ice, 35 cm

Robusten bong tipa beaker (čaša) znamke Black Leaf z zanimivim sistemom difuzorja brez dodatnega chilluma. Namesto tega se dim “črpa” iz glave skozi integrirano, kratko povezovalno cev in neposredno v okroglo komoro difuzorja, kjer se močno vrtinči. In nato “zadene” vodno komoro, ki prav tako brbota..
49.90€
64.90€

Robusten bong tipa beaker (čaša) znamke Black Leaf z zanimivim sistemom difuzorja brez dodatnega chilluma. Namesto tega se dim “črpa” iz glave skozi integrirano, kratko povezovalno cev in neposredno v okroglo komoro difuzorja, kjer se močno vrtinči. In nato “zadene” vodno komoro, ki prav tako brbota skozi reže difuzorja. Nato se dim prebije skozi ledene kocke v vlečni cevi. Pri vdihavanju se dim lepo ohladi, zaradi česar je izkušnja veliko bolj fina.

Prednosti:

- Komora difuzorja z okroglo režo

- Ledena komora

- Prijetno zaobljen ustnik

- Izdelan iz 7 mm debele steklene cevi

- Luknja za udarce s silikonskim čepom


Skleda za zelišča v obliki lijaka ima precej majhno odprtino. Čeprav ima skleda za zelišča ročaj, s katerim jo udobno dvignete po metodi dviganja, vam tega ni treba. Ker ima bong tudi luknjo (ang. kickhole)! Priročno je opremljen s silikonskim čepom. Zahvaljujoč debelini stene 7 mm in bi-stable brušenju je vodna pipa Black Leaf zelo robustna. Nič ne bo v naglici podrlo tega bonga.

Lastnosti:

Material: borosilikatno steklo
Višina: 350 mm
Premer: 140/50 mm
Grind: SG 19l (18,8mm)
Debelina stene: 7 mm
Perkolator / difuzor: Razpršilni difuzor
Uporaba z ledom: da
Kickhole: da, z vtičem

Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov