Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Stekleni Bong Black Leaf Beaker Bong Ice, 40 cm
Stekleni Bong Black Leaf Beaker Bong Ice, 40 cm
Akcija
Stekleni Bong Black Leaf Beaker Bong Ice, 40 cm
Stekleni Bong Black Leaf Beaker Bong Ice, 40 cm

Stekleni Bong Black Leaf Beaker Bong Ice, 40 cm

Robusten bong v obliki čaše (ang. Beaker bong) uveljavljene znamke Black Leaf z barvnim steklom cevi in ​​čudovitim peskanim vzorcem, ki je viden tudi na dnu bonga. Steklena vodna pipa se lahko uporabi z ledom, saj ima za to namenjeno komoro. Lastnosti na prvi pogled:- Režni difuzor chillum, plug-in..
69.90€
79.90€

Robusten bong v obliki čaše (ang. Beaker bong) uveljavljene znamke Black Leaf z barvnim steklom cevi in ​​čudovitim peskanim vzorcem, ki je viden tudi na dnu bonga. Steklena vodna pipa se lahko uporabi z ledom, saj ima za to namenjeno komoro.

Lastnosti na prvi pogled:

- Režni difuzor chillum, plug-in sistem

- Velika komora za led

- 5-7 mm debela steklene cevi

- Odprtina s silikonskim čepom

- Čudovit peskan vzorec

Zahvaljujoč debelini stene 5-7 mm in bi-stabilnemu rezu je ta ledeni bong zelo robusten. Nič ne bo zlahka prevrnilo te čaše. Reže difuzorja med uporabo močno vrtinčijo zrak vodo v bongu. To hladi dim in ga hkrati filtrira. Za dodaten hlad lahko napolnite prostorno ledeno komoro z ledenimi kockami.

Skleda za zelišča v obliki lijaka ima precej veliko odprtino. Čeprav ima skleda za zelišča širok ročaj, da jo udobno dvignete z načinom dviganja (ang. Lift-off method), vam tega ni treba. Ker ima tudi luknjo (ang. kickhole)! Bong je priročno opremljen še s silikonskim čepom. Ustnik je brez ostrih robov.

To je popoln bong za vse priložnosti, ki lahko nepoškodovan preživi celo zelo neugoden padec.

Lastnosti:


Material: borosilikatno steklo
Barva: zelena
Višina: 400 mm
Premer: 130/51 mm
Grind: SG 19/14 (18,8mm/14,5mm)
Debelina stene: 7 mm
Uporaba z ledom: da
Kickhole: da, z vtičem
Dodatne informacije: ima režni difuzor Chillum L 140 mm

Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov