Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Steklena pipa Black Leaf (kawumm), 15 cm
Akcija

Steklena pipa Black Leaf (kawumm), 15 cm

Steklena pipa znamke Black Leaf je ustvarjena za čisto razvajanje. Pipa, znana tudi kot kawumm, je eleganten zbirateljski kos, za katerega je značilna velika luknja (ang. kickhole). Priporočeno je previdno ravnanje, saj vas pipa lahko preseneti z učinkom, ki ga "izvabi "iz zelišč.Pri uporabi steklen..
6.90€
8.99€

Steklena pipa znamke Black Leaf je ustvarjena za čisto razvajanje. Pipa, znana tudi kot kawumm, je eleganten zbirateljski kos, za katerega je značilna velika luknja (ang. kickhole). Priporočeno je previdno ravnanje, saj vas pipa lahko preseneti z učinkom, ki ga "izvabi "iz zelišč.

Pri uporabi steklene pipe za zelišča lahko opazujete, kako se dim premika skozi “cev”. Pipica priznane nemške znamke Black Leaf je narejena iz visokokakovostnega borosilikatnega stekla, zelo preprosta za uporabo in čiščenje ter prenosljiva. Tovrstne pipe so še posebej namenjene ljubiteljem zvitkov brez tobaka. 

Lastnosti:

Material: borosilikatno steklo

Barva: prozorna

Natis: logotip Black Leaf

Dolžina: 150 mm

Premer: 18 mm

Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov