Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
GrinderVac Solid - mlinček
GrinderVac Solid - mlinček
GrinderVac Solid - mlinček
GrinderVac Solid - mlinček

GrinderVac Solid - mlinček

GrinderVac Solid je nepredušen grinder oz. mlinček za zelišča in žepni pripomoček za shranjevanje zelišč s kapaciteto 10 g. Izdelan je iz plastike vojaške kakovosti. Ostri “zobje” plastičnega mlinčka skrbijo za popolno mletje zelišč. Pripravljen material lahko varno shranite v zgornji del grinderja,..
12.90€

GrinderVac Solid je nepredušen grinder oz. mlinček za zelišča in žepni pripomoček za shranjevanje zelišč s kapaciteto 10 g. Izdelan je iz plastike vojaške kakovosti. Ostri “zobje” plastičnega mlinčka skrbijo za popolno mletje zelišč. Pripravljen material lahko varno shranite v zgornji del grinderja, ki se neprodušno in delno vakuumsko zapre s pokrovčkom. Priloženo je majhno orodje za enostavno strganje finih ostankov zelišč iz posebej zasnovanega 3 -komornega spodnjega dela mlinčka. GrinderVac je učinkovit in trpežen mlinček za zelišča in večnamenski pripomoček, ki še posebej prav pride, ko ste na poti.
Uporaba:
    Odprite zaklepni mehanizem na spodnjem delu
    Odstranite pokrovček
    Dodajte zelišča in začimbe na območje mlinčka
    Ponovno namestite pokrov in zasukajte
    Sučite in obračajte, dokler ne dosežete želenega načina mletja (fino/grobo).
    Izpraznite grinder, obrnite GrinderVac na glavo in ga tapkajte z roko
    Ponovno namestite pokrovček in ga zaklenite
Kapaciteta: 10 g

Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov