Kanabi d.o.o.| Spletna trgovina s CBD izdelki
070 119 991
compare_arrows0
  • favorite_border
  • compare_arrows
  • share
Pladenj za zvijanje - Jack Daniels (Herrer)
Pladenj za zvijanje - Jack Daniels (Herrer)

Pladenj za zvijanje - Jack Daniels (Herrer)

6.90€
remove_circle_outlineadd_circle_outline

Pladenj za zvijanje Jack Daniels - Jack Herrer proizvajalca Plant of Life je izdelan iz polakirane kovine, ki nudi dobro zaščito pred praskami in obrabo.

Velikost izdelka je 27cm x 16cm. Gre za srednje velik pladenj, ki ga lahko s seboj vzamete na pot. Pogosto se zgodi, da takrat najbolj potrebujemo ustrezno površino za udobno pripravo zelišč.

Izognite se nerodnemu in napornemu zvijanju in preprečite, da bi skrbno pripravljen rastlinski material končal na tleh!

Pladenj je raven, z povzdignjenimi robovi, kar pripomore k ohranjanju čistoče in izogibanju potratnosti pri uživanju zelišč. Privlačen dizajn se lepo poda k ostalim pripomočkom. 

Plant of Life pladnje krasi njihov logotip, ki se lepo zlije z glavnim motivom. Pladenj je bel, zlata barva spodnjega dela pa lepo reflektira svetlobo.  

Primeren je tudi za sušenje manjše količine zelišč in za mnoge druge načine uporabe. Pladenj oz. podstavek je nujen del zbirke pripomočkov vsakega izkušenega pristaša kulture konoplje in zelišč.

Motiv znamenite steklenice viskija nosi ime Jacka Herrerja, znanega aktivista, po katerem je poimenovana tudi priljubljena vrsta konoplje.