Kanabi d.o.o.| Spletna trgovina s CBD izdelki
070 119 991
compare_arrows0
  • favorite_border
  • compare_arrows
  • share
Pladenj za zvijanje - Chocoloco, Plant of Life
Pladenj za zvijanje - Chocoloco, Plant of Life

Pladenj za zvijanje - Chocoloco, Plant of Life

6.90€
remove_circle_outlineadd_circle_outline

Pladenj za zvijanje Chocoloco proizvajalca Plant of Life je izdelan iz polakirane kovine, ki nudi dobro zaščito pred praskami in obrabo.

Mere izdelka so 27cm x 16cm. Pladenj je srednje velikosti, zato ga lahko s seboj vzamete na pot. Pogosto se zgodi, da takrat najbolj potrebujemo ustrezno površino za udobno pripravo zelišč. Izognite se nerodnemu in napornemu zvijanju in preprečite, da bi skrbno pripravljen rastlinski material končal na tleh!

Pladenj je raven, z povzdignjenimi robovi, kar pripomore k ohranjanju čistoče in izogibanju potratnosti pri uživanju zelišč. Privlačen dizajn se lepo poda k ostalim pripomočkom. 

Plant of Life pladnje krasi njihov črno-zeleni logotip, ki se lepo poda k različnim motivom. Zlata barva spodnjega dela lepo reflektira svetlobo.  

Primeren je tudi za sušenje manjše količine zelišč in za mnoge druge načine uporabe. Pladenj oz. podstavek je nujen del zbirke pripomočkov vsakega izkušenega pristaša kulture konoplje in zelišč.

Chocoloco motiv je navdihnila priljubljena vrsta konoplje, katere ime nosijo tudi nekateri drugi izdelki priznanega proizvajalca Plant of Life.