Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Pladenj za zvijanje iz bambusa, manjši

Pladenj za zvijanje iz bambusa, manjši

Trpežni pladenj za zvijanje iz bambusa proizvajalca Plant of Life je estetski in priročen pripomoček za pripravo zelišč. Velikost izdelka je 20 cm x 16 cm.Pladenj je manjše velikosti, zato je primeren tudi za na pot. Pogosto se zgodi, da takrat najbolj potrebujemo ustrezno površino za udobno priprav..
  • Stanje: Na zalogi
13.90€

Opis

Trpežni pladenj za zvijanje iz bambusa proizvajalca Plant of Life je estetski in priročen pripomoček za pripravo zelišč. Velikost izdelka je 20 cm x 16 cm.
Pladenj je manjše velikosti, zato je primeren tudi za na pot. Pogosto se zgodi, da takrat najbolj potrebujemo ustrezno površino za udobno pripravo zelišč. Izognite se nerodnemu in napornemu zvijanju in preprečite, da bi skrbno pripravljen rastlinski material končal na tleh!
Pladenj je raven, z povzdignjenimi robovi, kar pripomore k ohranjanju čistoče in izogibanju potratnosti pri uživanju zelišč.
Plant of Life pladnje krasi njihov logotip, ki se lepo poda k različnim motivom. 
Primeren je tudi za sušenje manjše količine zelišč in za mnoge druge načine uporabe. Pladenj oz. podstavek je nujen del zbirke pripomočkov vsakega izkušenega pristaša kulture konoplje in zelišč.