Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
MagicalButter DecarBox in termometer
MagicalButter DecarBox in termometer
MagicalButter DecarBox in termometer
MagicalButter DecarBox in termometer

MagicalButter DecarBox in termometer

MagicalButter DecarBox Thermometer Combo omogoča preprosto dekarboksilacijo (ali aktivacijo) konoplje. Posoda iz silikona, primernega za živila, zaščiti zelišča in zagotavlja idealne pogoje za dekarboksilacijo v pečici. Vgrajen digitalni termometer s sondo je namenjen natančnemu nastavljanju temp..
44.90€

MagicalButter DecarBox Thermometer Combo omogoča preprosto dekarboksilacijo (ali aktivacijo) konoplje. Posoda iz silikona, primernega za živila, zaščiti zelišča in zagotavlja idealne pogoje za dekarboksilacijo v pečici.

Vgrajen digitalni termometer s sondo je namenjen natančnemu nastavljanju temperature pečice med peko.

Digitalni zaslon, ki je med uporabo zaščiten pred toploto, omogoča spremljanje temperature vašega DecarBoxa, ne da bi morali odpreti pečico. Dekarboksilacija je proces, ki s pomočjo toplote aktivira kanabinoide (CBD in ostale) v konoplji.

Posušene, neobdelane cvetove konoplje sicer lahko uživate, vendar bodo imeli le protivnetne učinke, ne pa tudi vseh terapevtskih učinkov. Pred pripravo zeliščnega konopljinega masla z napravo Magical Butter Machine je za največji možen izkoristek potrebno aktivirati konopljinega cvetove, ki bodo pri tem uporabljeni.

Lastnosti MagicalButter Decarbox:

- natančen,

- vgrajen termometer,

- digitalni zaslon,

- silikon,

- primeren za uporabo z živili,

- konstrukcija, ki je varna v pečici.

Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov