Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >

HHC Vršički

Preizkusite notranje gojene cvetove konoplje, obogatene s HHC. HHC vršički so novost, ki je prepričala tudi najbolj zahtevne ljubitelje konoplje!
Preizkusite notranje gojene cvetove konoplje, obogatene s HHC. HHC vršički so novost, ki je prepričala tudi najbolj zahtevne ljubitelje konoplje!

HHC Vršički

HHC vršički so konopljini cvetovi, obogateni s heksahidrokanabinolom (HHC). HHC je kanabinoid, ki vpliva na zaznavanje, njegove učinke pa uporabniki primerjajo z učinki THC. HHC se naravno pojavlja v rastlini konoplje, vendar le v zelo omejenih količinah, zato se večinoma proizvaja s posebnim procesom. HHC vršičke ustvarimo tako, da CBD cvetovom dodamo destilat HHC. HHC vršički lahko povzročijo občutek blage evforije, uporabniki pa poročajo tudi o stimulativnih, sproščujočih in pomirjevalnih učinkih. Poleg dviga ravni energije lahko HHC izboljša razpoloženje, čutno zaznavanje in spodbuja apetit. V naši ponudbi se nahajajo kakovostni, notranje gojeni vršički priznanih proizvajalcev, ki vsebujejo do kar 60 % HHC. HHC je noviteta med kanabinoidi, ki so prevetrili trg s konopljinimi izdelki. Pri uporabi HHC izdelkov svetujemo previdnost in zmernost pri odmerjanju, saj le odgovorno ravnanje zagotavlja prijetno izkušnjo!
HHC Cannastra Moon Rock 30 %, 3 g
Novo Akcija
HHC Moon Rock so vršički konoplje vrste Cheese, obogateni s HHC in konopljinim "cvetnim" prahom. Izdelek vsebuje 30 % HHC in približno 40 % CBD. Lunar..
23.90€ 26.90€
HHC vršički Lemon Strings so konopljini cvetovi vrste Limoncello, ki vsebujejo kar 20 % HHC in približno 3 % CBD. To več kot zadošča za lagodno izkušn..
25.90€
HHC vršički 30 % - Royal Skunk, 3 g (Indoor)
Ni na zalogi
Konopljini vršički s 30 % HHC in drugimi kanabinoidi predstavljajo aromatično zelišče z blagodejnimi učinki. Izdelek češke znamke Canapuff. 30..
26.90€
HHC vršički 40 % - Purple Queen, 3 g (Indoor)
Ni na zalogi
HHC "trava" so konopljini vršički s 40 % HHC in drugimi kanabinoidi predstavljajo aromatično zelišče z blagodejnimi učinki. Izdelek češke znamke ..
29.90€
HHC vršički Cosmic Blackout so konopljini cvetovi vrste Amnesia, ki vsebujejo kar 40 % HHC in približno 3 % CBD. Vršički so primerni za izkušenejše up..
30.90€
HHC vršički Space Pirate so konopljini cvetovi vrste OG Kush, ki vsebujejo kar 60 % HHC in približno 3 % CBD. Vršički so primerni za psihonavte, ki ji..
34.90€
HHC-O vršički Purple Boom predstavljajo sorto konoplje Purple Punch, vsebujejo 60 % HHC-O in 4 % CBD. Lastnosti: Sorta: Purple PunchVsebnost..
31.90€
Vršički Lemon Core s 4 % HHC-P in 30 % HHC-O. Lastnosti: Sorta: Super Lemon HazeVsebnost HHC-P: 4 %Vsebnost HHC-O: 30 %Vsebnost THC: manj ko..
17.90€
Prikazujem 1 do 8 od 8 (1 strani)

Ponujamo le naravne izdelke izjemne kakovosti in potrjenega EU-porekla najbolj priznanih in cenjenih proizvajalcev v vsej Evropski uniji.