Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
HHC  Jelly Hash 40 %, Berries Kush, 1 g
Zaloga bo čez 7 dni

HHC Jelly Hash 40 %, Berries Kush, 1 g

HHC Jelly je oblika smolnatega izvlečka, ki se pridobiva iz rastline konoplje. Sestoji iz konopljine biomase, naravnih terpenov in HHC.  HHC (heksahidrokanabinol) je kanabinoid, ki ga zaradi učinka pogosto primerjajo s THC. V rastlini konoplje je prisoten v zelo majhnih količinah, zato ga s posebni..
12.90€

HHC Jelly je oblika smolnatega izvlečka, ki se pridobiva iz rastline konoplje. Sestoji iz konopljine biomase, naravnih terpenov in HHC. 

HHC (heksahidrokanabinol) je kanabinoid, ki ga zaradi učinka pogosto primerjajo s THC. V rastlini konoplje je prisoten v zelo majhnih količinah, zato ga s posebnim postopkom pridobivajo iz CBD. 

Izvlečki, ki vsebujejo HHC, lahko delujejo stimulativno, sproščujoče in sedativno. Ob energičnosti in evforičnosti lahko HHC pripomore k izboljšanju razpoloženja in čutnega zaznavanja, lajšanju slabosti in spodbujanju apetita.

Vsebnost: 

HHC: 40 %

THC: 0 %

Sestava: 100 % industrijska konoplja

Uporaba: 

Izdelek se lahko uporablja na enak način kot ostale konopljine smole ali kot dišavna esenca. 

Poreklo: EU

Flower of Life je blagovna znamka priznanega evropskega proizvajalca Plant of Life. 

Ker je HHC razmeroma nov kanabinoid, vam svetujemo, da se pred uporabo o njem dobro pozanimate. 

Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov