Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >

HHC Bonboni

Najbolj slasten način uživanja HHC je sedaj na voljo v različnih okusih! Izbirajte med klasičnimi žele bonboni, medvedki in drugimi dobrotami.
Najbolj slasten način uživanja HHC je sedaj na voljo v različnih okusih! Izbirajte med klasičnimi žele bonboni, medvedki in drugimi dobrotami.

HHC Bonboni

Predstavljamo vam novo hedonistično izkušnjo uživanja kanabinoidov, ki združuje slasten okus z blagodejno sproščenostjo. HHC bonboni so na voljo v različnih, večinoma sadnih okusih in vsebujejo učinkovit destilat HHC. Gre za nenavaden kanabinoid, s posebnim kemijskim procesom pridobljen iz CBD. Pri uživanju HHC bonbonov svetujemo previdnost in zmernost pri odmerjanju. HHC izdelki imajo stimulativne in sproščujoče učinke, ki se razlikujejo tudi glede na jakost odmerka. V ponudbi se nahajajo izdelki priznanih evropskih proizvajalcev, ki uporabnike konoplje razvajajo že vrsto let. 

Odkrijte novo dimenzijo vesoljnega etra in preizkusite nov izdelek znamke Cannastra, HHC Astro Bears. Medvedki v vesolju? Nič lažjega. Za nepozabno po..
14.90€
Slastni sadni žele bonboni nostalgičnega videza in slastne arome vsebujejo nezanemarljiv odmerek HHC. Ta fascinanten kanabinoid je v zelo kratkem..
27.90€
Slastne žele kocke z okusom tangerine in učinkom kanabinoida HHC. Paket vsebuje 10 majhnih kock želeja s 25 mg HHC ekstrakta. Lastnosti: Učine..
23.90€
HHC Cookies Choco, 200 mg HHC (10 x 20 mg)
Novo Akcija
Keksi s čokolado HHC Cookies so ustvarjeni po originalnem receptu. Rahle in hrustljave piškote z gladko teksturo dopolnjujejo koščki stopljene čokolad..
15.90€ 18.90€
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)

Ponujamo le naravne izdelke izjemne kakovosti in potrjenega EU-porekla najbolj priznanih in cenjenih proizvajalcev v vsej Evropski uniji.