Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Firefly 2+ vaporizer za zelišča in smole - modre barve
Firefly 2+ vaporizer za zelišča in smole - modre barve
Ni na zalogi
Firefly 2+ vaporizer za zelišča in smole - modre barve
Firefly 2+ vaporizer za zelišča in smole - modre barve

Firefly 2+ vaporizer za zelišča in smole - modre barve

Firefly 2+ vaporizer je najnovejši prenosni uparjalnik iz družine Firefly, pri katerem sta okus in aroma pare na prvem mestu. Zasnova vaporizerja omogoča temperaturno dinamično uparjanje, ki se izrazi v gostih in čistih oblačkih pare s polnim spektrom učinkovin zelišč in smol. Več kot primeren je tu..
  • Stanje: Ni na zalogi
259.00€

Firefly 2+ vaporizer je najnovejši prenosni uparjalnik iz družine Firefly, pri katerem sta okus in aroma pare na prvem mestu. Zasnova vaporizerja omogoča temperaturno dinamično uparjanje, ki se izrazi v gostih in čistih oblačkih pare s polnim spektrom učinkovin zelišč in smol. Več kot primeren je tudi za neučakane, saj je na uporabo pripravljen v vsega 3 sekundah.
Nova izdaja uparjalnika ima za 33% izboljšan pretok zraka ter zmogljivejšo, zamenljivo baterijo. Slednjo lahko brez težav zamenjate z napolnjeno, kadar se vam prvotna izprazni. Napredek je izražen tudi v novem, patentiranem načinu konvekcijskega segrevanja ter ohišju, izdelanem iz zlitin kakovosti, ki jih uporabljajo pri izdelavi plovil Nase.
Čista para, proizvedena v keramični komori, vodi skozi izolirano zračno »pot« iz borosilikatnega stekla in vse do ličnega ustnika, s katerega jo vdihujete.
Poskrbljeno je tudi za navdušence nad dizajnom, saj so pri Firefly do potankosti izpilili edinstveno, minimalistično estetiko. Zaradi izgleda in majhnosti je uparjalnik zelo diskreten in ga lahko spravimo v vsak žep.
Ob nakupu prejmete CBD vršičke (1,5 g) gratis!

Prednosti Firefly 2+:

  •     Učinkovito uparja zelišča in koncentrate (smole, voske, olja)
  •     Hitro segrevanje, pripravljenost v 3 sekundah
  •     Hitro ohlajevanje po vsakem vdihu
  •     33% boljši pretok zraka
  •     Dinamično konvekcijsko segrevanje
  •     Razpon temperature od 93 °C do 260 °C
  •     Enostaven za uporabo in čiščenje
  •     Edinstven minimalističen dizajn
  •     Vzdržljiva, visokokakovostna izdelava

Tehnične lastnosti:
Uporaba: zelišča in koncentrati
Dimenzije: 13 cm x 3.6. cm x 2.4 cm
Teža: 140 g
Čas segrevanja: 3 sekunde
Kapaciteta komore: 0.15 g
Sistem segrevanja: konvekcijski
Zunanji material: Magnezijeva zlitina
Baterija: 7.4V litij-ionska
Zmogljivost baterije: 60 – 90 min
Čas polnjenja: 45 min
Grelna komora: keramična

FIrefly 2+ ni priljubljen zgolj med uporabniki, ampak so ga na piedestal postavili tudi najuglednejši mediji – med njimi revija Forbes ter Wirecutter, publikacija z recenzijami produktov časnika The New York Times.


Vir:
https://www.forbes.com/sites/emilyprice/2019/05/27/the-firefly-2-might-be-the-cannabis-vaporizer-of-your-dreams/

Inovativne lastnosti vaporizerja Firefly 2+

Dinamično konvekcijsko segrevanje

Zelišča in koncentrati so deležna optimalnega uparjanja, saj so z vsakim vdihom izpostavljena široki paleti temperatur. Tovrstno segrevanje upari vse učinkovine zelišč, saj se tudi sicer različne spojine uparijo pri različnih temperaturah. Za uživanje polne arome, okusa in učinkov je Firefly 2+ opremljen s patentiranim sistemom, ki upošteva vse zakonitosti uparjanja zelišč in optimalnega uživanja gostih dimov pare. Z dinamičnim segrevanjem vam ne uide noben terpen, kanabinoid ali katerakoli druga spojina zelišč, olj, voskov in smol.

Izboljšan pretok zraka

Najnovejši 2+ model odlikuje povečan pretok zraka, ki z vstopom v komoro ohlaja paro, hkrati pa poskrbi za večje in gostejše oblačke. Za več kot 30% izboljšan pretok poskrbi tudi za veliko manjši odpor pri vdihovanju, ki v slabo voljo spravlja lastnike cenejših, manj zmogljivih naprav.

Popoln nadzor nad porabo

Uparjalnik se ohladi po vsakem vdihu, saj so zelišča/koncentrati segrevani zgolj med inhaliranjem. S tem zelišča ohranijo svežino, vaporizer pa poskrbi za varčnost. Ta inovativen sistem omogoča optimalno mikrodoziranje, kadar si zaželimo posamezne vdihe, ne da bi pregreli zelišča ali smole.

Primeren za terapevtsko rabo

Vaporizer omogoča inhalacijo, ki traja 10 sekund ali dlje, pri kateri pride do učinkovite absorpcije terapevtskih spojin. Odlična izbira za uporabnike, ki suha zelišča in koncentrate uživajo zaradi njihovih blagodejnih lastnosti.

Firefly 2+ komplet vsebuje:

Firefly 2+ vaporizer
1 baterija 7.4V litij-ionska
Stojalo za polnjenje
Kabel USB 3.0
1 podloga/nastavek za koncentrate (nerjaveče jeklo)
3 alkoholni robci za čiščenje
Navodila za uporabo

Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov