Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
DynaVap VapCap M
DynaVap VapCap M
Akcija
DynaVap VapCap M
DynaVap VapCap M

DynaVap VapCap M

Dynavap M je že peta različica ameriškega vaporizerja z ročnim upravljanjem oz. segrevanjem.  Izdelan je iz nerjavečega jekla medicinske kakovosti. Novost te izdaje je »Captive cap« oz. pokrovček z dvema zarezama, ki se varneje in enostavneje pritrdi.Neuničljiva in diskretna naprava je najbolj prime..
  • Stanje: Na zalogi
69.00€
98.90€

Dynavap M je že peta različica ameriškega vaporizerja z ročnim upravljanjem oz. segrevanjem.  Izdelan je iz nerjavečega jekla medicinske kakovosti. Novost te izdaje je »Captive cap« oz. pokrovček z dvema zarezama, ki se varneje in enostavneje pritrdi.

Neuničljiva in diskretna naprava je najbolj primerna za izkušene uporabnike, obenem pa je tudi odlična izbira za tiste, ki vstopajo v svet ročnega uparjanja. »M« bo vrsto let vaš zvesti spremljevalec, le paziti morate, da ga ne izgubite.

Izjemno priročen uparjalnik je pogost pripomoček tistih, ki obiskujejo festivale oz. svoj prosti čas preživljajo na prostem. Z dolžino 9 cm in težo 19 g je »M« tudi zmagovalec v prenosljivosti in diskretnosti.

Uparjalnik »M« je odličen za mikrodoziranje, saj je velikost posodice prilagodljiva. Z zunanjim virom ogrevanja (indukcijski grelec ali vžigalnik s stalnim plamenom) lahko v trenutku proizvede gosto in aromatično paro, četudi uporabimo majhno količino suhih zelišč. Priporočamo butanski vžigalnik Vertigo Cyclone

Prilagodljivost posodice omogoča dve nastavitvi in sicer 0,1 grama ali 0,05 grama. Celotna količina zelišč se upari v 1 do 2 vdihih. Med vdihi naprava zelišč ne segreva.

Uporaba:

  • Zelišča položite v komoro oz. posodico na zgornjem delu naprave.
  • Pričvrstite konico oz. pokrovček.
  • Z rotiranjem enakomerno segrevajte konico.
  • Ko je naprava pripravljena, zaslišite klik.
  • Položite prst na odprtino za pretok zraka.
  • Ob vsakem vdihu sprostite odprtino za pretok zraka.


Tehnične lastnosti naprave:

Mere:     9,2 x 1,2 x 1,2 cm

Teža:     19 g

Način segrevanja:     Hibridno (konvekcijsko + kondukcijsko)

Čas segrevanja:     cca. 12 sekund

Vir segrevanja:     Indukcijski grelec, vžigalnik s stalnim plamenom ali drugi primeren vir

Temperatura:     150 °C do 230 °C

Garancija:     1 leto

Poreklo:     Združene države Amerike

Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov