Kanabi d.o.o.| Spletna trgovina s CBD izdelki
070 119 991
compare_arrows0
  • favorite_border
  • compare_arrows
  • share
CBG pollen (cvetni prah) 28%, 1 g - Amnesia
CBG pollen (cvetni prah) 28%, 1 g - Amnesia

CBG pollen (cvetni prah) 28%, 1 g - Amnesia

7.90€
remove_circle_outlineadd_circle_outline

CBG pollen (konopljin "cvetni prah") 28%, 1 g - Amnesia

(100% naravni izvleček konoplje)

Konopljin "cvetni prah" ima visoko vsebnost aromatičnih terpenov in blagodejnih kanabinoidov. Pridobljen je s konopljinih cvetov, kjer se nahajajo trihomi, ki skrbijo za izločanje konopljine smole. Iz slednje se pridobiva tudi druge naravne konopljine izvlečke, ki so nabito polni z aktivnimi snovmi. 

CBG izvleček se ponaša z izjemno visokim odstotkom CBG (28%) in ne vsebuje THC. Prejmete ga v obliki kroglice v tesno zaprti posodici. CBG cvetni prah je pridobljen iz visokokakovostne konoplje, sestavine izvlečka pa so analizirane in potrjeno varne. CBG "cvetni prah" ima terpenski profil konopljinega seva, ki je poznavalcem znan kot Amnesia. Terpeni so naravno prisotne spojine, ki rastlinam in zeliščem dajejo aromo in okus.

CBG izvleček je pridobljen s postopkom CO2 ekstrakcije. 

Ne povzroča psihoaktivnih učinkov. 

CO2 ekstrakcija

CBG cvetni prah je izvleček, pridobljen s čisto metodo CO2 ekstrakcije. V postopku super-kritične CO2 ekstrakcije je uporabljen ogljikov dioksid, ki tekom ekstrakcije pod posebnimi pogoji povsem izhlapi. Zato je ta metoda varna, učinkovita in tudi zelo priljubljena za pridobivanje esencialnih učinkovin iz zelišč in rastlin. V primeru CBG cvetnega prahu se tekom ekstrakcije ohranijo vsi kanabinoidi, terpeni, flavonoidi ter ostale aktivne spojine.

Cvetni prah (pollen/kief) CBG 28%, Plant of life, 1 g 

Uporaba

CBG cvetni prah se uporablja za uparjanje, aromaterapijo in v terapevtske namene. Odlično se obnese v kombinaciji s suhimi cvetovi konoplje. 

Sestavine:

100% izvleček cvetov industrijske konoplje

Shranjujte v hladnem in temnem prostoru. Po odprtju uporabno do 6 mesecev.

Pred uporabo pretresite.

Poreklo: EU

Cvetni prah (pollen/kief) Plant of Life je analiziran tako na vsebnost kanabinoidov, kot tudi glede mikrobiološke ustreznosti. Ne vsebujejo strupov, težkih kovin, parabenov ali kakršnih koli umetnih dodatkov.