Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
CBG hašiš 27%, 1 g - Amnesia Haze
CBG hašiš 27%, 1 g - Amnesia Haze
Ni na zalogi
CBG hašiš 27%, 1 g - Amnesia Haze
CBG hašiš 27%, 1 g - Amnesia Haze

CBG hašiš 27%, 1 g - Amnesia Haze

CBG hašiš ali trda smola, Amnesia Haze (100% naravni izvleček konoplje)CBG hašiš je 100% izvleček konoplje s polnim spektrom učinkovin in brez dodanih primesi. Vsebuje izjemno visok odstotek CBG (27%) in majhen odstotek THC (do 0,2%). CBG smola je pridobljena iz visokokakovostne konoplje, njene sest..
11.49€

CBG hašiš ali trda smola, Amnesia Haze (100% naravni izvleček konoplje)
CBG hašiš je 100% izvleček konoplje s polnim spektrom učinkovin in brez dodanih primesi. Vsebuje izjemno visok odstotek CBG (27%) in majhen odstotek THC (do 0,2%). CBG smola je pridobljena iz visokokakovostne konoplje, njene sestavine pa so analizirane in potrjeno varne.
CBG hašiš ne povzroča psihoaktivnih učinkov.
Naravni smolnati izvleček konoplje je pridobljen z varnim postopkom CO2 ekstrakcije. Izvleček ima terpenski profil seva konoplje, ki je poznavalcem znan pod nazivom Amnesia Haze. Terpeni so naravne spojine, ki različnim "sortam" konoplje dajejo značilno aromo in okus.
CO2 ekstrakcija
CBG smola je izvleček, pridobljen s čisto metodo CO2 ekstrakcije. V postopku super-kritične CO2 ekstrakcije je uporabljen ogljikov dioksid, ki tekom ekstrakcije pod posebnimi pogoji povsem izhlapi. Zato je ta metoda varna, učinkovita in tudi zelo priljubljena za pridobivanje esencialnih učinkovin iz zelišč in rastlin. V primeru CBG smole se tekom ekstrakcije ohranijo vsi kanabinoidi, terpeni, flavonoidi ter ostale aktivne spojine.
Uporaba:
CBG hašiš se uporablja za uparjanje, aromaterapijo ali neposredno uživanje. Učinek CBG smolo se lahko uporablja tudi v kombinaciji z drugimi konopljinimi izvlečki ali s suhimi zelišči. 
Sestavine:
100% izvleček industrijske konoplje (Cannabis sativa)
CBG smola 27%, Plant of life, 1 g
Shranjujte v hladnem in temnem prostoru. Po odprtju uporabno do 6 mesecev.
Pred uporabo pretresite.
Poreklo: EU
Smola Plant of Life je analizirana tako na vsebnost kanabinoidov, kot tudi glede mikrobiološke ustreznosti. Ne vsebujejo strupov, težkih kovin, parabenov ali kakršnih koli umetnih dodatkov.

Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov