Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >

Zelišča

100% naravna zelišča za pripravo čajev ali uparjanje ter zeliščne mešanice v kapsulah. Uparjanje zelišč je praktična alternativa uživanju zeliščnih čajev, saj z uparjanjem prav tako zaužijemo vse blagodejne učinkovine zelišč. 

100% naravna zelišča za pripravo čajev ali uparjanje ter zeliščne mešanice v kapsulah. Uparjanje zelišč je praktična alternativa uživanju zeliščnih čajev, saj z uparjanjem prav tako zaužijemo vse blagodejne učinkovine zelišč. 

Zelišča

Tradicionalno znanje zeliščarstva je dandanes podprto z znanstvenimi dognanji. Kompleksne raziskave nas vračajo k preprosti rešitvi mnogih težav - zeliščem. Uživanje le-teh je hkrati tudi najbolj naraven način za ohranjanje vitalnosti.

V naši ponudbi se nahajajo zelišča za pripravo čajev in za aromaterapijo z uparjalniki. Slednji niso namenjeni zgolj za uparjanje konopljinih vršičkov, ampak tudi za mnoga druga, tradicionalna in blagodejna zelišča. Z vročim zrakom, ki gre skozi rastlinski material, se v “paro” izločijo koristne spojine. 

Vsako zelišče ima različne lastnosti in se lahko uporablja za zdravljenje različnih tegob. Nekateri vam pomagajo pri sprostitvi ali okrevanju po izpostavljenosti mrazu, drugi imajo antibakterijske, protivnetne ali antipiretične lastnosti (zniževanje zvišane telesne temperature). 

Vsako zelišče zahteva drugačno temperaturo izhlapevanja, zato predlagamo, da preverite, ali je vaš uparjalnik, združljiv z zelišči, ki vas zanimajo.

Ekipa Kanabi želi domačim uporabnikom približati uparjanje naravnih zelišč in spodbujati klasično uživanje naravnih pripravkov.

"Sheer Energy KAPHA" je posebna zeliščna mešanica, ki temelji na ajurvedi – znanju o življenju in zdravju. Osnova mešanice je Clitoria ternatea – rast..
6.90€
Wonderful Peace PITTA je ajurvedska zeliščna mešanica, ustvarjena za vse ljudi, ki iščejo spokojnost ali trenutke sprostitve. Wonderful Peace PIT..
6.90€
"Perfect Balance" VATA je edinstvena sestava zelišč, zvesta tradiciji ajurvede. Dišeči mali galangal (A. Officinarum) učinkovito preprečuje izčrpanost..
6.90€
Catuaba izboljša libido, viša nivo energije, izboljša koncentracijo in poveča budnost. Preizkusite visokokakovostno zelišče za uparjanje in pripravo č..
6.49€
Catuaba - naravni afrodiziak, 80 g
Akcija
Catuaba (Erythroxylum catuaba) ima dolgo zgodovino uporabe kot afrodiziak, ki je primeren predvsem za moškePoparek lubja se kot afrodiziak uporablja v..
7.90€ 8.90€
Eko čaj Baldrijan, 50 g (korenina)
Novo Akcija
Ekološki zeliščni čaj iz sušene korenine baldrijana znamke Kanabi (Valeriana officinalis). Zelišče je znano tudi kot zdravilna špajka. Lastnosti:..
4.90€ 5.90€
Ekološki zeliščni čaj iz sušene korenine galganta (Alpinia officinarum) znamke Kanabi. Lastnosti: ugodno vpliva na prebavo. Sestavine: ekolo..
5.90€
Ekološki hibiskus za pripravo zeliščnega čaja (Hibiscus sabdariffa) znamke Kanabi. Lastnosti: krepi imunski sistem in zmanjšuje utrujenost. ..
5.90€
Ekološki hmelj za pripravo zeliščnega čaja  (Humulus lupulus) znamke Kanabi. Lastnosti: blagodejno vpliva na živčni sistem in pomaga pri tež..
5.90€
Ekološka prava kamilica za pripravo zeliščnega čaja  (Matricaria chamomilla) znamke Kanabi. Lastnosti: lajša prebavne motnje. Sestavine..
5.90€
Ekološka limonska trava za pripravo zeliščnega čaja (Cymbopogon citratus) znamke Kanabi. Lastnosti: aromatično zelišče z veliko vitamini in miner..
5.90€
Ekološka lipa za pripravo zeliščnega čaja  (Tilia platyphyllos) znamke Kanabi. Lastnosti: blagodejno vpliva na dihala in prebavo.  ..
5.90€
Ekološka lipa za pripravo zeliščnega čaja  (Melissa officinalis) znamke Kanabi. Lastnosti: deluje pomirjujoče in blagodejno vpliva na spanec..
5.90€
Ekološka poprova meta za pripravo zeliščnega čaja  (Mentha x piperita) znamke Kanabi. Lastnosti: pomirja in prispeva k boljšemu spancu. ..
5.90€
Ekološka prava sivka za pripravo zeliščnega čaja (Lavandula angustifolia) znamke Kanabi. Lastnosti: pomirja in prispeva k boljšemu spancu. S..
5.90€
Prastaro drevo ginko je znano tudi kot drevo spomina, saj pozitivno vpliva na kognitivne sposobnosti. Prah ginka se ponaša z visoko vsebnostjo flavono..
5.99€
Prikazujem 1 do 16 od 33 (3 strani)

Ponujamo le naravne izdelke izjemne kakovosti in potrjenega EU-porekla najbolj priznanih in cenjenih proizvajalcev v vsej Evropski uniji.