Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >

Konopljini terpeni

Konopljini terpeni

Terpen 1ml Amnesia
Ni na zalogi
Terpeni Amnesia, 1mlTerpeni so naravne, v konoplji prisotne kemične spojine, ki vsakemu sevu in izdelku dajejo okus in aromo.Naši terpeni priznanega p..
12.90€
Terpen 1ml Mango KUSHTerpeni so naravne v konoplji prisotne kemične spojine, ki vsakemu sevu in izdelku dajejo okus in aromo.Terpeni priznanega proizv..
12.90€
Terpen Blueberry, 1ml Terpeni so naravne v konoplji prisotne kemične spojine, ki vsakemu sevu in izdelku dajejo okus in aromo.Naši terpeni priznanega ..
12.90€
Terpen Lemon OG, 1ml Terpeni so naravne v konoplji prisotne kemične spojine, ki vsakemu sevu in izdelku dajejo okus in aromo.Naši terpeni priznanega p..
12.90€
Terpeni Strawberry Diesel, 1ml Terpeni so naravne v konoplji prisotne kemične spojine, ki vsakemu sevu in izdelku dajejo okus in aromo.Naši terpeni pr..
12.90€
Terpeni Tangie - 1mlTerpeni so naravne, v konoplji prisotne kemične spojine, ki vsakemu sevu in izdelku dajejo okus in aromo.Naši terpeni priznanega p..
12.90€
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)

Ponujamo le naravne izdelke izjemne kakovosti in potrjenega EU-porekla najbolj priznanih in cenjenih proizvajalcev v vsej Evropski uniji.