Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Hericium Erinaceus K / Resasti bradovec v prahu (140 kapsul, 70 g)

Hericium Erinaceus K / Resasti bradovec v prahu (140 kapsul, 70 g)

Resasti bradovec je velika, bela, kosmata gobe, ki zaradi rasti spominjajo na levjo grivo. Vsebujejo bioaktivne snovi, ki imajo številne blagodejne učinke na telo, predvsem na možgane, srce in črevesje.Hericium erinaceus K je prehransko dopolnilo slovenske znamke Goba®.Gobe resasti bradovec, znane t..
  • Stanje: Na zalogi
24.90€

Resasti bradovec je velika, bela, kosmata gobe, ki zaradi rasti spominjajo na levjo grivo. Vsebujejo bioaktivne snovi, ki imajo številne blagodejne učinke na telo, predvsem na možgane, srce in črevesje.

Hericium erinaceus K je prehransko dopolnilo slovenske znamke Goba®.

Gobe resasti bradovec, znane tudi kot hou tou gu ali yamabushitake, se uporabljajo tako v kulinariki kot v medicini v azijskih državah, kot so Kitajska, Indija, Japonska in Koreja.

Študije (vir: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6720269/) so pokazale, da gobe resasti bradovec vsebujejo dve posebni spojini, ki lahko spodbudita rast možganskih celic: hericenone in erinacine.

Dopolnilo ne vsebuje sestavin živalskega izvora, zato je izdelek primeren tudi za vegane. Gobe so pridelane brez uporabe kemičnih pripravkov, v skladu s standardi ekološke pridelave. Potencialne koristi gobe so številne in obsegajo fizično, kognitivno in duševno zdravje.


Aktivne komponente gobe resasti bradovec (ang. Lion's mane):
  • beta glukani
  • fitosterini
  • esencialne mineralne snovi in elemente v sledovih (Zn, Fe, Se, Ge, ...)
  • niacin, biotin, vitamin D
  • polisaharidi
  • polipeptidi
Sestavine:
Hericium erinaceus (prah) – Hericium erinaceus*
Hericium erinaceus K (kapsule) – Hericium erinaceus*, celuloza
*iz ekološke pridelave
Priporočen dnevni vnos in uporaba:
Hericium erinaceus K (kapsule) – tri kapsule dvakrat dnevno po jedi z nekaj tekočine.

Neto teža:
Hericium erinaceus K (kapsule) – 70g (140 celuloznih kapsul po 500mg)

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom na suhem in hladnem mestu. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. 

Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov