Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Boundless CFX vaporizer
Ni na zalogi

Boundless CFX vaporizer

Boundless CFX je najkakovostnejši vaporizer srednjega cenovnega razreda. Opremljen je z zmogljivim grelnim elementom (ki oddaja 80 vatov moči!), zato se segreje v manj kot 20 sekundah. Boundless CFX ima tudi popolnoma izolirano zračno pot, omogoča popoln nadzor temperature, kar lahko spremljate na s..
  • Stanje: Ni na zalogi
159.00€

Boundless CFX je najkakovostnejši vaporizer srednjega cenovnega razreda. Opremljen je z zmogljivim grelnim elementom (ki oddaja 80 vatov moči!), zato se segreje v manj kot 20 sekundah. Boundless CFX ima tudi popolnoma izolirano zračno pot, omogoča popoln nadzor temperature, kar lahko spremljate na svetlem zaslonu OLED. Vaporizer CFX proizvaja odlično kakovost pare tako pri uporabi suhih zelišč kot tudi pri koncentratih ali oljih. Ta uparjalnik ima vse, kar potrebuje sodobna prenosna naprava. CFX je odlična izbira za tiste, ki iščejo ugodnejšo napravo, a so brezkompromisni, ko gre za kakovost uparjanja.

Lastnosti Boundless CFX:

  • Hiter čas segrevanja: CFX se segreje v manj kot 20 sekundah (odvisno od želene nastavitve temperature)
  • Vrhunska keramična grelna komora: Velika keramična komora ima kapaciteto do 0,6 grama zelišča
  • Izolirana zračna pot: Uparjalnik CFX ima skoraj neomejen pretok zraka brez večjega upora, kar olajša uporabo. Poleg tega je zračna pot popolnoma
  • izolirana od elektronike.
  • Digitalni zaslon OLED: Na velikem zaslonu (4,3 cm) so prikazane trenutne nastavitve temperature, indikator baterije in časovnik seje.
  • Suha zelišča in koncentrati: S CFX lahko uparjate suha zelišča in koncentrate (z uporabo priloženega pripomočka za koncentrate)

Komplet vsebuje:
Boundless uparjalnik CFX
USB kabel za polnjenje
DC polnilec
Vtični adapter za EU
Nastavek za olje/koncentrat
Orodji za “packing” in “dabbing”
Čistilna krtača
Navodila za uporabo

Specifikacije

Baterija: Dvojne litij-ionske baterije (2500 mAh, 7,4 Vi)
Dimenzije: 12,8 cm (višina) x 7 cm (širina)
Teža: 208 gramov
Temperaturno območje: 40 ° C - 220 ° C, popolnoma nastavljiva temperatura
Napajanje: 100-240V (deluje v katerikoli državi)

Naprava je zasnovana v Kaliforniji in proizvedena na Kitajskem.
Uporaba:

1. Naložite komoro

Vse kar morate storiti je, da odstranite pokrov, nato pa svoja zelišča naložite v komoro ter s pokrovom zaprete napravo.

2. Pritisnite gumb za vklop 5 -krat

S petkratnim pritiskom gumba za vklop se naprava zažene. V približno 20 sekundah se vaporizer segreje in je pripravljen za uporabo. Ima haptične povratne informacije, kar pomeni, da bo zavibriral, ko bo pripravljen.
Temperaturo lahko nastavite od 40° C do 220° C. Nastavlja se s pritiskom na gumb “gor” ali “dol”.
Nasvet: Preklopite med Celzijem in Fahrenheitom tako, da hkrati pritisnete gumb gor in dol.

3. Naprava je pripravljena

Počakajte 30-40 sekund, da se zelišče segreje v komori. Čeprav je naprava pripravljena v 20 sekundah, je priporočljivo še malenkost počakati. Tako se prepričate, da so zelišča dodobra uparjena.

Preklop Celzija v Fahrenheit
Hkrati pritisnite in držite tipki + in - 2 sekundi. To bo spremenilo nastavitve temperature iz Fahrenheita v Celzijeve stopinje ali iz Celzija v Fahrenheitove stopinje.

Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov