Izdelki
Moja košarica
Spletna stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje in anonimno analizo obiska. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več info >
Ajurvedska zeliščna mešanica PITTA, 50 g

Ajurvedska zeliščna mešanica PITTA, 50 g

Wonderful Peace PITTA je ajurvedska zeliščna mešanica, ustvarjena za vse ljudi, ki iščejo spokojnost ali trenutke sprostitve. Wonderful Peace PITTA – poiščite mir v sebiWonderful Peace PITTA je unikatna mešanica zelišč, cenjenih že stoletja, ki vsebuje pomirjujočo meliso in kamilico ter intenzivno p..
  • Stanje: Na zalogi
6.90€

Wonderful Peace PITTA je ajurvedska zeliščna mešanica, ustvarjena za vse ljudi, ki iščejo spokojnost ali trenutke sprostitve. 

Wonderful Peace PITTA – poiščite mir v sebi

Wonderful Peace PITTA je unikatna mešanica zelišč, cenjenih že stoletja, ki vsebuje pomirjujočo meliso in kamilico ter intenzivno poprovo meto in rožni koren. Mešanico zaokroža ašvaganda, ki je znana po številnih koristih in še posebej cenjena zaradi svojega pomirjujočega učinka. Pridih svete bazilike (tulsi) daje zeliščni mešanici Wonderful Peace PITTA edinstven značaj, kombinacije arom pa ustvarjajo harmonično celoto.

Ajurveda – umetnost življenja 

Ajurveda ni samo umetnost življenja, ampak tudi znanje o bivanju, zdravju in vsem, kar nas obdaja. S pridobitvijo tega znanja lahko uživate v popolnem ravnovesju v vsakem trenutku. Kako se približati temu cilju? S poglabljanjem v umetnost ajurvede na vse razpoložljive načine, vključno z uporabo edinstvene zeliščne mešanice Wonderful Peace PITTA. Kdo ve, morda bo prav uporaba te kombinacije zelišč prvi korak k odkrivanju skrivnosti ajurvede. Privoščite si ritual, ki odžene svetobolje in približa stvarstvo v svojem polnem sijaju. 

Sestavine: ašvaganda, sveta bazilika, poprova meta, rožni koren, melisa, kamilica. 

Uporaba: 

Zeliščna mešanica je primerna za pripravo aromatičnega čaja ali uparjanje z uparjalnikom zelišč. 

Neto: 50 g.  


Slabo Dobro

Mnenja uporabnikov